Rămas bun!

Mâine începe o nouă săptămână de lucru. Am încă vii în minte forfota şi zumzetul participanţilor la conferinţă. Pentru câteva momente biblioteca va părea mare şi liniştită. Apoi forfota cititorilor va estompa spaţiul absenţei oaspeţilor noştri.

Urmele rămân. Un schimb de experienţă bogat. Întâlnirea unor prieteni dragi! Cunoaşterea câtorva oameni deosebiţi. Un sentiment de solidaritate mai puternic, efect benefic al  perioadei dificile pe care o străbat bibliotecile.

Mulţumim oaspeţilor noştri că ne-au onorat cu prezenţa.

Mult succes tuturor şi să ne vedem sănătoşi!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Rămas bun!

 1. Titina Dediu says:

  Vă mulţumim dumneavoastră gazdelor pentru deosebita organizare, amabilitate şi deschidere de care aţi dat dovadă.
  Felicitări!

  • ioanadragota says:

   Ne-am bucurat să ne reîntâlnim. Mulţumim pentru cuvintele frumoase! Schimbul de experienţă a fost deosebit. Mulţumim domnului Liviu Dediu pentru amabilitatea de care a dat dovadă şi prezentarea făcută în Secţia completarea-organizarea colecţiilor.

   • Liviu-Iulian Dediu says:

    Eu vă mulţumesc, Ioana, atât ţie cât şi colegilor tăi care au participat benevol, pentru interesul extraordinar şi bucuria pe care aţi manifestat-o la contactul cu lucrurile noi pe care am avut prilejul să vi le transmit şi să răspund întrebărilor pe care mi le-aţi pus. Fiţi binecuvântaţi cu această curiozitate profesională care este creatoare de valori.

   • ioanadragota says:

    Frumos spus (şi prea)! Dar, da!, suntem pasionaţi de profesia noastră. Iar prezentarea ta a fost la mare înălţime.

 2. Multumirile noastre sunt prea putine pentru efortul depus! A fost o intalnire deosebita, care va ramane o amintire de suflet!

 3. ioanadragota says:

  Noi vă mulţumim! Am fost fericiţi să vă avem în mijlocul nostru. Ne-am bucurat de fiecare moment. Oricum, reuşita unei întâlniri ţine de toţi participanţii.
  Sper să putem ţine legătura şi, desigur, să ne mai întâlnim.

 4. Tatiana Costiuc says:

  Va multumim din suflet pentru buna organizare! Ati fost niste gazde de exceptie, bibliotecari implicati, amabili si binevoitori.
  Ati avut o idee geniala sa lasati biblioteca deschisa, astfel am vazut si activitati frumoase, public in toate spatiile – o biblioteca plina de viata.
  Felicitari intregului colectiv pentru realizari!

  • ioanadragota says:

   Mulţumim frumos! Şi nouă aşa ni s-a părut că o bibliotecă deschisă ar adăuga o nouă faţetă schimbului de experienţă. Pe parcursul conferinţei am avut vizitatori şi dialoguri bogate în toate secţiile.
   Azi e o zi ploioasă la Baia Mare. Cum se întâmplă în creaţia populară: natura ia parte la trăirile sufleteşti ale personajelor. Asta însemană că despărţirile au întotdeauna tristeţea lor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s